Klussen en tuinonderhoud | Ludiek (KC Heeckeren)

Klussen en tuinonderhoud | Ludiek (KC Heeckeren)

Structureel vrijwilligerswerk · 4–8 uur/week
Kloosterlaan 58, 7471 BC Goor, Nederland
Lezen & schrijvenTuinierenKlussenVervoer
Kinderen & JongerenZorgOnderwijs
4 Kwaliteitsonderwijs8 Eerlijk werk en economische groei10 Ongelijkheid verminderen
Vrijwilligersovereenkomst
1 plaats over.
Vrijwilligersvacature Delen
Kinderopvang Ludiek
#83004
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/Kinderopvang-Ludiek/vrijwilligersvacatures/Klussen-en-tuinonderhoud--Ludiek-KC-Heeckeren/83004 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij 2 rechterhanden en/of 10 groene vingers? Word je blij van allerlei verschillende klusjes en/of licht tuinonderhoud? Dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Je gaat het team van ons kindcentrum Heeckeren in Goor (en indien mogelijk ook ons KC Markelo in Markelo) helpen met klussen in het om het gebouw. Je kunt hierbij denken aan kleine reparaties, het helpen bij ophangen en/of in elkaar zetten van meubels/plankjes etc. Maar wellicht vind je lichte tuinwerkzaamheden ook leuk om te doen. Klussen zijn altijd in overleg.

 

Jouw profiel

·      Je werkt graag met je handen

·      Je hebt affiniteit met opgroeiende kinderen

·      Je vindt het leuk om contact te hebben met ons team

 

Wij bieden

·      Een gezellige, kindvriendelijke omgeving

·      Goed werkmateriaal

·      Sociale contacten

·      Lekkere koffie

 

Werkuren per week/maand

Indicatie is 1x per week 8 uur, maar we zijn blij met alle hulp. Dus in combinatie met een andere vrijwilliger en allebei 4 uur is ook prima.

De tijden en dagen kun je zelf inplannen. We vinden het wel fijn om te weten wanneer je komt.

Ten aanzien van vakanties is in overleg alles mogelijk.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Vrijwilligersvacature Delen

Over Kinderopvang Ludiek

Ontwikkelen doe je Natuurlijk Samen!
Dit is ons motto, hier staan we voor en het is de rode draad in de dagelijkse praktijk voor alle medewerkers van Ludiek. Want kinderopvang en -ontwikkeling aan kinderen van 0 t/m 12 jaar bieden wij niet alleen, maar altijd in samenwerking en in goed overleg met ouders!

Wij zijn een stichting die met veel passie en toewijding kinderopvang en -ontwikkeling verzorgt. Ons doel is niet alleen om kinderen en ouders te ondersteunen, maar ook om onze medewerkers te koesteren. We geloven dat kinderopvang een middel is, geen doel op zich. Daarom werken we nauw samen met het onderwijs en andere opvoedpartners om de ontwikkeling van elk kind te stimuleren en te volgen, vanaf de geboorte tot aan de tienerjaren. Onze pedagogisch professionals bieden extra begeleiding en zorgen ervoor dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen op kindcentra in Goor, Delden, Markelo, Diepenheim en Borne. Door zonder winstoogmerk te werken, kunnen we meer tijd, geld en energie investeren in kennis, kwaliteit en service. Samen maken we het verschil! We bieden kinderdagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar en Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.