Vrijwilliger bezoekwerk | De Zonnebloem G/M/D

Vrijwilliger bezoekwerk | De Zonnebloem G/M/D

Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Grotestraat 86, 7471 BR Goor, Nederland
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn
Vrijwilligersvacature Delen
De Zonnebloem GMD
#83293
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/zonnebloem-gmdoutlookcom/vrijwilligersvacatures/Vrijwilliger-bezoekwerk--De-Zonnebloem-GMD/83293 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij warm en betrokken en vind je het fijn om mensen met een lichamelijke beperking een fijn en gezellig moment te bezorgen? Dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een mensenmens?

Voel jij je betrokken bij het soms eenzame bestaan van mensen met een beperking? En wil je deze mensen die het zo nodig hebben een glimlach bezorgen of een uurtje gezelligheid zo eens in de paar weken?


Het hoeft maar heel weinig tijd te kosten, kan in uw vrije tijd of naast uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u er even tijd voor vrij kunt en/of wilt maken.


Wij weten uit ervaring hoe dankbaar mensen zijn en hoe blij en gelukkig dat er eens aandacht wordt besteed aan hun situatie. Al is het maar voor een kopje koffie, een ommetje of zomaar een luisterend oor. Elk mens heeft ups en downs gekend in het leven en mensen met een beperking raken daarbij ook nog heel vaak in een isolement.


Wij van de Zonnebloem doen al heel lang ons best om op diverse manieren een beetje vreugde te brengen aan onze gasten. Dat doen wij door middel van een praatje thuis, een individueel uitje of het organiseren van een gezellige middag of een dagje op de boot met andere gasten/lotgenoten.


Raakt u geïnspireerd door dit verhaal, meld u dan aan voor een eerste vrijblijvende kennismaking via de website of het secretariaat van de Zonnebloem afdeling Goor-Markelo-Diepenheim. Wij heten u van harte welkom binnen ons team van vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligersvacature Delen

Over De Zonnebloem GMD

De Zonnebloem
Er kan zoveel meer dan je denkt.
De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.